WHATSAPP BİLGİ ALMA

Damat İbrahim Paşa Tarih Kültür Eğitim ve Yardımlaşma ve Gençlik Derneğimizin Hayır Kermesi Açılmıştır.

Damat İbrahim Paşa Gençlik Derneği Hayır Kermesimiz 27 Mayıs 2013 tarihinde saat 12 00 da Hafız Mahmut KEMİKKIRAN’ ın  yaptığı duanın ardından, Hafız Cemil USTA Hocamız tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Mahmut Sami Ramazanoğlu ilim ve Kültür Vakfı Başkanı Yaşar ÇÖLOĞLU ve Vakıf Yönetimine, Damat İbrahim Paşa Gençlik Dernek Başkanı İbrahim PALANCI , Vakıf Müdürü Rafet TEKİN, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri , Enderun Eğitim Vakfı Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kermesimize, el emeği göz nuru ile destek olan gönüllü hanım kardeşlerimize , kermes boyunca emeklerini esirgemeyen gönüllü hizmet eden tüm kardeşlerimize, maddi yardımlarıyla hep yanımızda olan işadamı  hayırseverlerimize,  ayrıca halkımızın kermesimize sağladığı katkı ve göstermiş olduğu teveccühten dolayı Dernek yönetimi ve üyeleri olarak teşekkürlerimizi sunarız.

Banka Hesap Numaraları
Vakıf Binamıız